Start Job and Carrer Financial Assistant

19 Juni 2024

Financial Assistant

Om stillingen

Som en vigtig del af vores Finance Team, kommer du til at arbejde sammen med 5 dygtige kolleger. Du får selvstændigt ansvar og skal kunne omstille dig hurtigt. Vi værdsætter en proaktiv indstilling og evnen til at arbejde selvstændigt, mens kvaliteten altid skal være i top.

Dine ansvarsområder vil inkludere:

  • Ansvar for debitorer, likvide konti og kreditforsikring
  • Udarbejdelse af månedsregnskaber og balanceafstemninger
  • Intercompany transaktioner
  • Moms- og andre indberetninger til offentlige myndigheder

Altså en stilling, hvor du har rig mulighed for at påvirke dine egne arbejdsopgaver og kan være med til at tage de finansielle processer til næste niveau.

Den ideelle kandidat

Din baggrund kunne være:

  • Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og minimum 3 års praktisk erfaring
  • Du er flydende i både dansk og engelsk, både i skrift og tale
  • Du er en udadvendt, proaktiv og engageret teamplayer
  • Du er fortrolig med Office-pakken og fordelagtigt hvis du kender til Axapta
  • Din interesse for drift, produktion og bæredygtighed er tydelig

Benefits

Der tilbydes en attraktiv lønpakke inklusive pension og sundhedssikring. Der bliver afholdt aktive sociale arrangementer i løbet af året. Du bliver ansat i en sund virksomhed med stærke ordentlige værdier, og som med sine kundespecifikke-løsninger bidrager til en mere bæredygtig verden indenfor vedvarende energi og grøn omstilling.

Lyder det som noget for dig?

HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulenter hos HR navigator Jens Jensen på +45 22 69 79 84. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Danotherm

Danotherm Electric A/S er en international virksomhed, som leverer individuelt design og kundeorienteret produktudvikling af ”elektriske power resistors” til producenter af vindmøller, elektriske lastbiler, -busser og -kraner, samt rulletrapper og elevatorer mv.

Danotherm er en del af NIBE Industrier AB, som er noteret på børsen i Stockholm, og koncernen omsætter i dag for mere end SEK 40 mia. årligt. NIBE Industrier AB’s vision er at skabe bæredygtige energiløsninger i verdensklasse.

Danotherm er den største enhed i koncernens Resistor Division og har produktionsenheder i Danmark, Polen, Italien og Spanien. Hovedkontoret ligger i nye lokaler i Taastrup. Resistor Division beskæftiger ca. 300 medarbejdere, hvoraf de 60 er lokaliseret i Danmark.